Baked Garlic Parmesan Chicken
Baked Garlic Parmesan Chicken
Ingredients
·
½ cup Mäyonnäise
·
½ cup shredded Pärmesän cheese
·
4 boneless skinless chicken breäst
cutlets
- 4-5 teäspoons
Itäliän seäsoned dry breäd crumbs
- ½ teäspoon
gärlic powder
- pinch of sält
- ½ teäspoon
lemon pepper
Instructions
1. Preheät oven to 400 degrees F.
2. In ä smäll bowl combine mäyo, gärlic powder, änd pärmesän
cheese.
3. Moisten chicken breästs with wäter änd läy on bäking
sheet (I line my bäking sheet with pärchment päper to mäke cleän up eäsy)
4. Divide the mäyonnäise mixture evenly ämong the
chicken, just spreäding it äcross the top of eäch piece, änd sprinkle with sält
änd pepper to täste.
5. Bäke for 15-20 minutes, remove from oven änd sprinkle
breäd crumbs on eäch piece of chicken.
6. Return to oven änd bäke for ädditionäl 20 minutes or
until chicken is cooked thoroughly änd juices run cleär.
7. Tops will be browned änd chicken will be incredibly
juicy.
8. You cän älso finish them off under the broiler for ä
minute or two to get them exträ browned on top.
9. Serve with ä veggie like these delicious fresh
broccoli thät I steämed.
10. Seäson with ä däsh of fresh pärsley, if desired
Source:
http://cäkescottäge.com/2015/03/09/bäked-gärlic-pärmesän-chicken/
0 Response to "Baked Garlic Parmesan Chicken"
Posting Komentar