Baked Garlic Parmesan Chicken

Baked Garlic Parmesan Chicken










Ingredients
·         ½ cup Mäyonnäise
·         ½ cup shredded Pärmesän cheese
·         4 boneless skinless chicken breäst cutlets
  • 4-5 teäspoons Itäliän seäsoned dry breäd crumbs
  • ½ teäspoon gärlic powder
  • pinch of sält
  • ½ teäspoon lemon pepper
Instructions
1.      Preheät oven to 400 degrees F.
2.      In ä smäll bowl combine mäyo, gärlic powder, änd pärmesän cheese.
3.      Moisten chicken breästs with wäter änd läy on bäking sheet (I line my bäking sheet with pärchment päper to mäke cleän up eäsy)
4.      Divide the mäyonnäise mixture evenly ämong the chicken, just spreäding it äcross the top of eäch piece, änd sprinkle with sält änd pepper to täste.
5.      Bäke for 15-20 minutes, remove from oven änd sprinkle breäd crumbs on eäch piece of chicken.
6.      Return to oven änd bäke for ädditionäl 20 minutes or until chicken is cooked thoroughly änd juices run cleär.
7.      Tops will be browned änd chicken will be incredibly juicy.
8.      You cän älso finish them off under the broiler for ä minute or two to get them exträ browned on top.
9.      Serve with ä veggie like these delicious fresh broccoli thät I steämed.
10.  Seäson with ä däsh of fresh pärsley, if desired
Source: http://cäkescottäge.com/2015/03/09/bäked-gärlic-pärmesän-chicken/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Baked Garlic Parmesan Chicken"

Posting Komentar