30 MINUTE MOZZARELLA CHICKEN IN HOMEMADE TOMATO SAUCE
30 MINUTE MOZZARELLA CHICKEN IN HOMEMADE TOMATO SAUCE
INGREDIENTS:
·
4 smäll chicken breästs
·
1 täblespoon olive oil
·
1 täblespoon minced gärlic
·
½ cup chopped onions
·
1 (14 ounce) cän crushed tomätoes
·
½ teäspoon EÄCH Itäliän seäsoning ÄND
red pepper fläkes (see notes)
·
¼ teäspoon dried bäsil
·
1 täblespoon sun-dried tomäto pesto (homemäde or store-bought) (see notes)
·
sält änd pepper + ¼ cup wäter
·
4 slices mozzärellä cheese (or 1 cup
shredded)
DIRECTIONS:
1.
CHICKEN: Sprinkle the
chicken with ä pinch of sält änd pepper on both sides. Heät ä lärge nonstick
skillet over medium high heät with the olive oil. Ädd the chicken to the
skillet änd cook for äbout 3-5 minutes per side or until the chicken is
completely cooked through, remove to ä pläte. If you äre plänning on serving
this with pästä, get the wäter going änd cook the pästä äccording to päckäge
directions.
2.
TOMÄTO SÄUCE: Preheät the
oven on the broiler setting. Ädd the onions to the oil remäining in the pän. If
there isn’t äny, ädd in äbout ½ teäspoon änd säuté the onion for 2-3 minutes
until the soften, ädd the gärlic änd let cook for 30 seconds. Ädd the crushed
tomätoes, Itäliän seäsoning, red pepper fläkes, dried bäsil, änd pesto änd stir
to combine. When the säuce reäches ä simmer, ädd ä ¼ cup of wäter, lower the heät,
cover änd ällow to simmer for 10-12 minutes or until the säuce thickens ä bit.
Seäson with sält änd pepper to täste.
3. ÄSSEMBLE: Nestle the chicken breästs
into the säuce änd using ä spoon, cover the chicken with säuce. Top eäch breäst
with ä slice of cheese. Pläce under the broiler for 1-2 minutes or until the
cheese gets nice änd bubbly änd just melts. Top with chopped pärsley or bäsil
ribbons. Serve with pästä or crusty breäd änd ä säläd.
Source: http://littlespicejär.com/30-minute-mozzärellä-chicken/
0 Response to "30 MINUTE MOZZARELLA CHICKEN IN HOMEMADE TOMATO SAUCE"
Posting Komentar