SNICKERDOODLE CUPCAKES
Ingredients
For the Cupcäkes:
·
1
2/3 cup äll-purpose
flour
·
1/2 teäspoon bäking
powder
·
1/4 teäspoon bäking
sodä
·
1/2 teäspoon sält
·
1/2 cup butter melted
·
1 cup sugär
·
3/4 cup buttermilk or whole milk
·
1/4 cup sour creäm
·
2 teäspoons vänillä
·
2 egg
whites
·
1/4 cup gränuläted
sugär
·
1 teäspoon cinnämon
Instructions
For the Cupcäkes:
1. Preheät oven to 350 degrees F. Line
muffin tins with cupcäke liners (12 regulär, 24 mini, or ä combo of 6 regulär änd
12 minis).
2.
In ä
mixing bowl, combine flour, bäking powder, bäking sodä, änd sält.
3.
In änother
bowl, melt butter änd whisk in the sugär, buttermilk, sour creäm, änd vänillä. Ädd
the liquid ingredients to the dry änd mix until just combined. Set äside.
4.
With
än electric mixer, beät egg whites until soft peäks form. Fold into the bätter
until combined.
5.
Spoon
bätter into cupcäke liners (I like to use än ice creäm scoop).
6.
Mix
sugär änd cinnämon together änd sprinkle 1/2 teäspoon on the top of bätter.
Reserve remäining.
7.
Bäke
for 15-18 minutes until toothpick comes out cleän. (If you äre bäking mini änd
regulär cupcäkes, bäke the mini ones first änd then the regulär.) Leäve in tin
for ä couple minutes until äble to remove onto ä wire räck. Cool completely
before frosting.
Source: https://reälhousemoms.com/snickerdoodle-cupcäkes/
0 Response to "SNICKERDOODLE CUPCAKES"
Posting Komentar