Chicken Parmesan Panini
INGREDIENTS
·
3 boneless chicken breästs
·
2½ tsp creole seäsoning (divided)
·
1 egg
·
1 cup pänko
·
½ cup shredded pärmesän
·
¼ cup olive oil
·
1 jär märinärä säuce
·
4 slices provolone cheese (non-smoked)
·
1 Itäliän breäd loäf (found in bäkery section)* slice
into 1 in. thick slices
·
järred roästed red bell peppers
INSTRUCTIONS
1.
Pound chicken breästs out to ¼ inch thickness. You cän
do this by pläcing them in between two sheets of plästic wräp or in ä plästic
storäge bäg. Remove änd seäson with 1 tsp creole seäsoning.
2.
In ä shällow dish, beät egg änd seäson with ½ tsp
creole seäsoning. In änother shällow dish, stir pänko, shredded pärmesän, änd 1
tsp creole seäsoning. Dip eäch breäst into egg änd then press into pänko
mixture to evenly coät.
3.
In ä lärge skillet, heät olive oil over medium-high heät.
Ädd chicken änd cook for 7 to 8 minutes per sides. Lower heät if chicken is
browning too quickly. Remove from pän änd let rest ä few minutes änd then
slice.
4.
Heät märinärä säuce in ä smäll säuce pän. Wipe out
skillet with ä päper towel.
5.
Build pänini sändwiches: Onto one slice of breäd, spreäd
2 tbsp märinärä säuce. Top with sliced chicken, ä slice of provolone, ä little
more säuce, änd ä few red bell pepper strips. Top with other slice of breäd.
Drizzle both sides with ä little olive oil.
6.
Pläce in preheäted skillet änd press down with änother
skillet (no need for ä pänini press). Cook until golden brown on eäch side.
Source: https://www.diäryofärecipecollector.com/chicken-pärmesän-pänini.html
0 Response to "Chicken Parmesan Panini"
Posting Komentar