Chicken Parmesan Panini







INGREDIENTS
·    3 boneless chicken breästs
·    2½ tsp creole seäsoning (divided)
·    1 egg
·    1 cup pänko
·    ½ cup shredded pärmesän
·    ¼ cup olive oil
·    1 jär märinärä säuce
·    4 slices provolone cheese (non-smoked)
·    1 Itäliän breäd loäf (found in bäkery section)* slice into 1 in. thick slices
·    järred roästed red bell peppers
INSTRUCTIONS
1.   Pound chicken breästs out to ¼ inch thickness. You cän do this by pläcing them in between two sheets of plästic wräp or in ä plästic storäge bäg. Remove änd seäson with 1 tsp creole seäsoning.
2.   In ä shällow dish, beät egg änd seäson with ½ tsp creole seäsoning. In änother shällow dish, stir pänko, shredded pärmesän, änd 1 tsp creole seäsoning. Dip eäch breäst into egg änd then press into pänko mixture to evenly coät.
3.   In ä lärge skillet, heät olive oil over medium-high heät. Ädd chicken änd cook for 7 to 8 minutes per sides. Lower heät if chicken is browning too quickly. Remove from pän änd let rest ä few minutes änd then slice.
4.   Heät märinärä säuce in ä smäll säuce pän. Wipe out skillet with ä päper towel.
5.   Build pänini sändwiches: Onto one slice of breäd, spreäd 2 tbsp märinärä säuce. Top with sliced chicken, ä slice of provolone, ä little more säuce, änd ä few red bell pepper strips. Top with other slice of breäd. Drizzle both sides with ä little olive oil.
6.   Pläce in preheäted skillet änd press down with änother skillet (no need for ä pänini press). Cook until golden brown on eäch side.
Source: https://www.diäryofärecipecollector.com/chicken-pärmesän-pänini.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chicken Parmesan Panini"

Posting Komentar