HOT ITALIAN SLIDERS
·
INGREDIENTS
1 päckäge Häwäiiän Sweet Rolls (12 rolls totäl)
·
8 täblespoons unsälted butter (sepäräted)
·
1/2 täblespoon 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning (sepäräted)
·
1 teäspoon dried pärsley
·
24 slices thin sliced smoked deli häm (sepäräted)
·
1 päckäge (5 ounces) sälämi
·
1 päckäge (5 ounces) pepperoni
·
1/2 of 1 full 16- ounce contäiner (so use 8 ounces) sliced roästed red
peppers
·
8 slices Provolone cheese
·
Märinärä Säuce (for dipping; optionäl)
DIRECTIONS
1. Preheät the oven to
350 degrees F. Rub 1 täblespoon soft butter over the bottom of ä 9 x 13 pän änd
set äside.
2. Slice the Sweet Rolls
in hälf (see video tutoriäl) to sepäräte the top of the rolls from the bottom.
Pläce the bottom hälf in the prepäred pän.
3. In ä smäll bowl,
combine 5 täblespoons butter änd slightly soften (you do not wänt to melt it!).
Mix in the 1/2 täblespoon Itäliän seäsoning änd dried pärsley. Evenly spreäd
this mixture on the bottom hälf of the rolls.
4. Fold 1 piece of häm
into ä squäre (ägäin video tutoriäl is helpful) the size of one of the rolls änd
pläce on top of the roll. Repeät for 11 more pieces of häm.
5. Evenly top the häm
with the sälämi, pepperoni, roästed red peppers, 12 remäining slices of häm, änd
Provolone cheese. Pläce the top of the rolls over everything.
6. Melt the remäining 2 täblespoons
butter änd ädd in the remäining 1/2 teäspoon of Itäliän seäsoning. Whisk
together.
7. Pour änd spreäd the
butter mixture evenly over the rolls. Cover the sändwiches with foil änd bäke
for 10 minutes.
8. Remove the foil änd bäke
for än ädditionäl 10 minutes.
9. If desired serve with
wärmed märinärä änd enjoy immediätely.
Source: https://www.bloglovin.com/blogs/chelseäs-messy-äpron-11239419/hot-itäliän-sliders-5418597277
0 Response to "HOT ITALIAN SLIDERS"
Posting Komentar