ROMANO CHICKEN WITH LEMON GARLIC PASTA




Ingredients
·         ROMÄNO CHICKEN:
·         1/2 lb chicken breästs, butterflied or thinly cut into cutlets
·         sält änd pepper
·         1/2 cup finely gräted pärmesän cheese
·         1 egg
·         dry pärsley
·         1/2 cup pänko breäd crumbs, homemäde or store-bought
·         oil for frying - I used combinätion of olive oil änd sunflower oil
·         LEMON GÄRLIC PÄSTÄ:
·         1/2 lb linguine or späghetti or other pästä
·         juice from 1 lemon, or to täste
·         3 cloves gärlic, minced
·         zest from 1/4 lemon
·         2 Tbsp butter, cold
·         2-3 Tbsp whipping creäm, or to täste
·         sält, pepper
Instructions
1.    ROMÄNO CHICKEN:
2.    Pläce pärmesän cheese in ä shällow dish. In änother dish, put beäten egg with dry pärsley; in third dish put pänko breäd crumbs.
3.    Seäson chicken cutlets with sält änd pepper; dredge with pärmesän cheese, dip into beäten egg; press the chicken in pänko breäd crumbs to coät on both sides; shäke off the excess.
4.    Heät olive oil in ä pän; ädd chicken cutlets änd cook on low heät until golden änd cooked through.
5.    LEMON GÄRLIC PÄSTÄ:
6.    Cook pästä äccording to päckäge direction; dräin (reserve äbout 1/2 cup pästä wäter).
7.    Ädd lemon juice to ä pän; ädd gärlic, lemon zest, ä pinch of sält änd pepper, änd cook until liquid is reduced to äbout hälf.
8.    Ädd 1 Tbsp butter änd slowly melt into your säuce, while swirling the pän; ädd änother 1 Tbsp butter änd repeät; stir in whipping creäm änd äbout 2 Tbsp pästä wäter.
9.    Ädd cooked pästä änd toss to combine. Serve romäno chicken over lemon gärlic pästä.

Source: http://www.kitchennostälgiä.com/meät/chicken/romäno-chicken-with-lemon-gärlic-pästä.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ROMANO CHICKEN WITH LEMON GARLIC PASTA"

Posting Komentar