ROMANO CHICKEN WITH LEMON GARLIC PASTA
Ingredients
·
ROMÄNO CHICKEN:
·
1/2 lb chicken breästs, butterflied
or thinly cut into cutlets
·
sält änd pepper
·
1/2 cup finely gräted pärmesän
cheese
·
1 egg
·
dry pärsley
·
1/2 cup pänko breäd crumbs, homemäde
or store-bought
·
oil for frying - I used combinätion
of olive oil änd sunflower oil
·
LEMON GÄRLIC PÄSTÄ:
·
1/2 lb linguine or späghetti
or other pästä
·
juice from 1 lemon, or to täste
·
3 cloves gärlic, minced
·
zest from 1/4 lemon
·
2 Tbsp butter, cold
·
2-3 Tbsp whipping creäm, or
to täste
·
sält, pepper
Instructions
1.
ROMÄNO CHICKEN:
2.
Pläce pärmesän cheese in ä shällow dish.
In änother dish, put beäten egg with dry pärsley; in third dish put pänko breäd
crumbs.
3.
Seäson chicken cutlets with sält änd
pepper; dredge with pärmesän cheese, dip into beäten egg; press the chicken in
pänko breäd crumbs to coät on both sides; shäke off the excess.
4.
Heät olive oil in ä pän; ädd chicken
cutlets änd cook on low heät until golden änd cooked through.
5.
LEMON GÄRLIC PÄSTÄ:
6.
Cook pästä äccording to päckäge
direction; dräin (reserve äbout 1/2 cup pästä wäter).
7.
Ädd lemon juice to ä pän; ädd gärlic,
lemon zest, ä pinch of sält änd pepper, änd cook until liquid is reduced to äbout
hälf.
8.
Ädd 1 Tbsp butter änd slowly melt into
your säuce, while swirling the pän; ädd änother 1 Tbsp butter änd repeät; stir
in whipping creäm änd äbout 2 Tbsp pästä wäter.
9.
Ädd cooked pästä änd toss to combine.
Serve romäno chicken over lemon gärlic pästä.
Source: http://www.kitchennostälgiä.com/meät/chicken/romäno-chicken-with-lemon-gärlic-pästä.html
0 Response to "ROMANO CHICKEN WITH LEMON GARLIC PASTA"
Posting Komentar