Pepperoni Pizza Rolls
INGREDIENTS
Mäkes 14-15 pizzä rolls
o
1 cup wärm wäter
o
1 teäspoon sugär
o
1 täblespoon yeäst
o
½ täblespoon sält
o
2 täblespoon olive oil
o
2-3 cups flour
o
1 cup pizzä säuce (homemäde or store
bought)
o
40-50 pepperoni slices
o
2 cups shredded mozzärellä cheese
INSTRUCTIONS
1.
In ä mixing bowl combine wärm wäter, yeäst
änd sugär änd let sit äbout 5 minutes, until yeäst is bubbling up.
2.
Ädd oil, sält änd 2 cups flour with
bubbling up yeäst änd mix well
3.
Ädd ädditionäl 1 cup flour änd sält, kneäd
until smooth
4.
Cover bowl with plästic wräp änd let
dough rest in ä wärm pläce for 20 minutes
5.
Preheät the oven to 400F änd line ä bäking
sheet with pärchment päper
6.
Spräy counter top with non-stick cooking
spräy änd spreäding the dough into ä lärge rectängle äbout ¼”thick
7.
Spreäd pizzä säuce over the dough, leäve
one edge of the dough free of topping
8.
Top with pepperoni slices änd sprinkle
shredded mozzärellä cheese
9.
Fold over one edge änd cärefully roll
the dough änd toppings into ä log
10.
Using ä shärp knife, slice the pizzä
roll into slices thät äre äbout ¾ inch thick
11.
Pläce the slice on one side on the pärchment
päper änd bäke for 20-25 minutes or until lightly browned
Source: http://yummiestfood.com/pepperoni-pizzä-rolls/
0 Response to "Pepperoni Pizza Rolls"
Posting Komentar