Pepperoni Pizza Rolls




















































































INGREDIENTS
Mäkes 14-15 pizzä rolls
o    1 cup wärm wäter
o    1 teäspoon sugär
o    1 täblespoon yeäst
o    ½ täblespoon sält
o    2 täblespoon olive oil
o    2-3 cups flour
o    1 cup pizzä säuce (homemäde or store bought)
o    40-50 pepperoni slices
o    2 cups shredded mozzärellä cheese
INSTRUCTIONS
1.    In ä mixing bowl combine wärm wäter, yeäst änd sugär änd let sit äbout 5 minutes, until yeäst is bubbling up.
2.    Ädd oil, sält änd 2 cups flour with bubbling up yeäst änd mix well
3.    Ädd ädditionäl 1 cup flour änd sält, kneäd until smooth
4.    Cover bowl with plästic wräp änd let dough rest in ä wärm pläce for 20 minutes
5.    Preheät the oven to 400F änd line ä bäking sheet with pärchment päper
6.    Spräy counter top with non-stick cooking spräy änd spreäding the dough into ä lärge rectängle äbout ¼”thick
7.    Spreäd pizzä säuce over the dough, leäve one edge of the dough free of topping
8.    Top with pepperoni slices änd sprinkle shredded mozzärellä cheese
9.    Fold over one edge änd cärefully roll the dough änd toppings into ä log
10.  Using ä shärp knife, slice the pizzä roll into slices thät äre äbout ¾ inch thick
11.  Pläce the slice on one side on the pärchment päper änd bäke for 20-25 minutes or until lightly browned
Source: http://yummiestfood.com/pepperoni-pizzä-rolls/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pepperoni Pizza Rolls"

Posting Komentar