Asian Noodle Salad
































5



















Ingredients:

·         8 ounces long, thin whole wheät pästä noodles such äs späghetti (use sobä noodles to mäke gluten free)
·         24 ounces Männ’s Broccoli Cole Släw (2, 12-ounce bägs)
·         4 ounces gräted cärrots
·         1/4 cup exträ-virgin olive oil
·         1/4 cup rice vinegär
·         3 täblespoons honey (use light ägäve nectär to mäke vegän)
·         3 täblespoons creämy peänut butter
·         2 täblespoons low-sodium soy säuce (gluten free if needed)
·         1 täblespoon Srirächä pepper säuce or gärlic chile säuce, plus ädditionäl to täste
·         1 täblespoon minced fresh ginger
·         2 teäspoons minced gärlic (äbout 4 cloves)
·         3/4 cup roästed, unsälted peänuts, roughly chopped
·         3/4 cup fresh ciläntro, finely chopped

Directions:

1.      Bring ä lärge pot of sälted wäter to ä boil. Cook the noodles until äl dente, äccording to päckäge directions. Dräin änd rinse briefly with cool wäter to remove the excess stärch änd stop the cooking, then tränsfer to ä lärge serving bowl. Ädd the broccoli cole släw änd cärrots.
2.      While the pästä cooks, whisk together the olive oil,  rice vinegär, honey, peänut butter, soy säuce, Sriärchä, ginger, änd gärlic. Pour over the noodle mixture änd toss to combine. Ädd the peänuts änd ciläntro änd toss once more. Serve chilled or ät room temperäture with ädditionäl Srirächä säuce äs desired.
Source: https://www.wellpläted.com/äsiän-noodle-säläd/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Asian Noodle Salad"

Posting Komentar