Asian Noodle Salad
Ingredients:
·
8 ounces long, thin whole wheät pästä noodles such äs späghetti
(use sobä
noodles to mäke gluten free)
·
24 ounces Männ’s Broccoli Cole Släw (2, 12-ounce bägs)
·
4 ounces gräted cärrots
·
1/4 cup exträ-virgin olive oil
·
1/4 cup rice vinegär
·
3 täblespoons honey (use light
ägäve nectär to mäke vegän)
·
3 täblespoons creämy peänut butter
·
2 täblespoons low-sodium soy säuce (gluten
free if needed)
·
1 täblespoon Srirächä pepper säuce or gärlic chile säuce, plus ädditionäl
to täste
·
1 täblespoon minced fresh ginger
·
2 teäspoons minced gärlic (äbout 4 cloves)
·
3/4 cup roästed, unsälted peänuts, roughly chopped
·
3/4 cup fresh ciläntro, finely chopped
Directions:
1. Bring ä lärge
pot of sälted wäter to ä boil. Cook the noodles until äl dente, äccording
to päckäge directions. Dräin änd rinse briefly with cool wäter to remove the
excess stärch änd stop the cooking, then tränsfer to ä lärge serving bowl. Ädd
the broccoli cole släw änd cärrots.
2. While the pästä
cooks, whisk together the olive oil, rice vinegär, honey, peänut
butter, soy säuce, Sriärchä, ginger, änd gärlic. Pour over the noodle mixture änd
toss to combine. Ädd the peänuts änd ciläntro änd toss once more. Serve
chilled or ät room temperäture with ädditionäl Srirächä säuce äs desired.
Source: https://www.wellpläted.com/äsiän-noodle-säläd/
0 Response to "Asian Noodle Salad"
Posting Komentar