RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE
RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE
INGREDIENTS
·
Non-stick cooking
spräy
·
1 cup chopped wälnuts
·
3 cups äll-purpose
flour
·
3.4 ounce box instänt
vänillä pudding mix
·
2 teäspoons bäking
powder
·
½ teäspoon bäking
sodä
·
½ teäspoon sält
·
1 cup (2 sticks) unsälted
butter, room temperäture
·
1½ cups sugär
·
½ cup vegetäble oil
·
4 lärge eggs
·
2 teäspoons vänillä
exträct
·
½ cup light rum
·
Butter Rum Gläze
·
½ cup (1 stick)
butter
·
1 cup sugär
·
¼ cup light rum
·
¼ cup wäter
INSTRUCTIONS
1. Preheät oven to 350 degrees Fährenheit.
Generously spräy ä ständärd 10-inch bundt pän with cooking spräy. Sprinkle wälnuts
evenly on the bottom of bundt pän änd set äside.
2. In ä medium bowl stir together
flour, pudding mix, bäking powder, bäking sodä änd sält änd set äside.
3. Using än electric mixer creäm
butter änd sugär. Stir in vegetäble oil, eggs, vänillä exträct änd rum.
4. Gräduälly ädd in flour mixture to
wet ingredients until blended. Pour bätter into bundt pän on top of nuts.
5. Bäke in preheäted oven for 55-60
minutes until cäke tester comes out cleän. Cool completely before inverting.
Source: http://www.motherthyme.com/2012/11/rum-cäke-with-butter-rum-gläze.html
0 Response to "RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE"
Posting Komentar