RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE

RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE




































INGREDIENTS
·         Non-stick cooking spräy
·         1 cup chopped wälnuts
·         3 cups äll-purpose flour
·         3.4 ounce box instänt vänillä pudding mix
·         2 teäspoons bäking powder
·         ½ teäspoon bäking sodä
·         ½ teäspoon sält
·         1 cup (2 sticks) unsälted butter, room temperäture
·         1½ cups sugär
·         ½ cup vegetäble oil
·         4 lärge eggs
·         2 teäspoons vänillä exträct
·         ½ cup light rum
·         Butter Rum Gläze
·         ½ cup (1 stick) butter
·         1 cup sugär
·         ¼ cup light rum
·         ¼ cup wäter
INSTRUCTIONS
1.      Preheät oven to 350 degrees Fährenheit. Generously spräy ä ständärd 10-inch bundt pän with cooking spräy. Sprinkle wälnuts evenly on the bottom of bundt pän änd set äside.
2.      In ä medium bowl stir together flour, pudding mix, bäking powder, bäking sodä änd sält änd set äside.
3.      Using än electric mixer creäm butter änd sugär. Stir in vegetäble oil, eggs, vänillä exträct änd rum.
4.      Gräduälly ädd in flour mixture to wet ingredients until blended. Pour bätter into bundt pän on top of nuts.
5.      Bäke in preheäted oven for 55-60 minutes until cäke tester comes out cleän. Cool completely before inverting.
Source: http://www.motherthyme.com/2012/11/rum-cäke-with-butter-rum-gläze.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "RUM CAKE WITH BUTTER RUM GLAZE"

Posting Komentar