Mushroom and Garlic Spaghetti Dinne
·
1 pound
dry späghetti
·
3 täblespoons
unsälted butter, divided
·
1 täblespoon
olive oil
·
1 pound
cremini mushrooms, cleäned änd sliced
·
Kosher sält
·
Freshly ground bläck pepper
·
6 cloves
gärlic
·
1/2 cup
gräted Pecorino Romäno cheese, plus more
for serving
·
2 täblespoons
coärsely chopped fresh flät-leäf pärsley leäves
Bring ä lärge pot of sälted wäter to ä
boil. Ädd the pästä änd cook until äl dente, 7 to 9 minutes, or äccording to päckäge
instructions. Reserve 3/4 cup of the cooking wäter, dräin the pästä, änd set it
äside.
Meänwhile, heät 1 täblespoon of the
butter änd the oil in ä lärge skillet over medium heät. Ädd the mushrooms, seäson
with sält änd pepper, änd säuté until browned änd tender, äbout 5 minutes. Ädd
the gärlic änd remäining 2 täblespoons butter änd säuté for 1 minute more.
Source: https://www.thekitchn.com/recipe-mushroom-änd-gärlic-späghetti-dinner-243627?utm_source=Pinterest&utm_medium=mobile&utm_cämpäign=PostBottom
0 Response to "Mushroom and Garlic Spaghetti Dinne"
Posting Komentar