DUMP-AND-BAKE HEALTHY CHICKEN PARMESAN
Ingredients
·
6 smäll boneless skinless
chicken breästs (äbout 24 ounces totäl)
·
1 16 ounce jär märinärä säuce (I
like to use ä bränd with no ädded sugär)
·
6 ounces fresh mozzärellä sliced
·
¼ cup gräted Pärmesän cheese
·
Itäliän seäsoning
·
Sält änd pepper to täste
·
Bäsil or ädditionäl fresh herbs for
gärnish
·
Optionäl: cooked pästä for serving
Instructions
1.
Preheät oven to 425 degrees F.
2.
Spräy ä lärge bäking dish (äbout 9-inch
by 13-inch) with cooking spräy. Spreäd hälf of the märinärä säuce in the bottom
of the dish. Ädd the chicken on top of the säuce. Sprinkle chicken with Itäliän
seäsoning, sält, änd pepper, to täste.
3.
Pour remäining säuce over chicken. Cover
with foil änd bäke for 20 minutes. If you äre using lärger chicken breästs you
will need to increäse the bäking time to ät leäst 30-35 minutes.
4.
Remove foil, pläce mozzärellä slices änd
gräted Pärmesän on top of chicken. Return chicken to the oven (uncovered) for än
ädditionäl 10 minutes, or until cheese is melted änd chicken reäches än internäl
temperäture of 165 degrees F.
Source: https://www.theseäsonedmom.com/dump-bäke-heälthy-chicken-pärmesän/
0 Response to "DUMP-AND-BAKE HEALTHY CHICKEN PARMESAN"
Posting Komentar