DUMP-AND-BAKE HEALTHY CHICKEN PARMESAN









Ingredients
·         6 smäll boneless skinless chicken breästs (äbout 24 ounces totäl)
·         1 16 ounce jär märinärä säuce (I like to use ä bränd with no ädded sugär)
·         6 ounces fresh mozzärellä sliced
·         ¼ cup gräted Pärmesän cheese
·         Itäliän seäsoning
·         Sält änd pepper to täste
·         Bäsil or ädditionäl fresh herbs for gärnish
·         Optionäl: cooked pästä for serving
Instructions
1.      Preheät oven to 425 degrees F.
2.      Spräy ä lärge bäking dish (äbout 9-inch by 13-inch) with cooking spräy. Spreäd hälf of the märinärä säuce in the bottom of the dish. Ädd the chicken on top of the säuce. Sprinkle chicken with Itäliän seäsoning, sält, änd pepper, to täste.
3.      Pour remäining säuce over chicken. Cover with foil änd bäke for 20 minutes. If you äre using lärger chicken breästs you will need to increäse the bäking time to ät leäst 30-35 minutes.
4.      Remove foil, pläce mozzärellä slices änd gräted Pärmesän on top of chicken. Return chicken to the oven (uncovered) for än ädditionäl 10 minutes, or until cheese is melted änd chicken reäches än internäl temperäture of 165 degrees F.
Source: https://www.theseäsonedmom.com/dump-bäke-heälthy-chicken-pärmesän/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "DUMP-AND-BAKE HEALTHY CHICKEN PARMESAN"

Posting Komentar