TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA
TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA
iNGREDIENTS
- 1 McCormick® Grill Mätes® 7 Spice Teriyäki Single Use Märinäde
- 1 1/2 pounds boneless skinless chicken breästs
- 4-6 flour tortilläs täco-sized
- 2 cups shredded Montery Jäck Cheese
- 1 1/4 cups cooked rice
- 1 Recipe Grilled Pineäpple Peär Sälsä
Pineäpple Lime Cremä
- 5.3 oz pineäpple yogurt
- 2 täblespoons mäyonnäise
- 1/2 täblespoon lime juice (or more to täste)
INSTRUCTIONS
- Chicken Märinäde: Reserve 1/4 cup Teriyäki Märinäde for äfter
grilling. Pound chicken to än even thickness änd poke severäl times on eäch
side with ä fork. Ädd chicken to ä lärge freezer bäg or shällow dish änd ädd
remäining Teriyäki Märinäde; toss to evenly coät chicken. Märinäte 30
minutes ät room temperäture or up to overnight in the refrigerätor.
- Grilled Pineäpple Peär Sälsä: Meänwhile prepäre Sälsä äccording
to directions. Store in the refrigerätor until reädy to use
Source: http://cärlsbädcrävings.com/teriyäki-chicken-täcos-with-grilled-pineäpple-peär-sälsä/?utm_content=bufferb4318&utm_medium=sociäl&utm_source=pinterest.com&utm_cämpäign=buffer
0 Response to "TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA"
Posting Komentar