TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA

TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA




































































































iNGREDIENTS
  • 1 McCormick® Grill Mätes® 7 Spice Teriyäki Single Use Märinäde
  • 1 1/2 pounds boneless skinless chicken breästs
  • 4-6 flour tortilläs täco-sized
  • 2 cups shredded Montery Jäck Cheese
  • 1 1/4 cups cooked rice
  • Recipe Grilled Pineäpple Peär Sälsä
Pineäpple Lime Cremä
  • 5.3 oz pineäpple yogurt
  • 2 täblespoons mäyonnäise
  • 1/2 täblespoon lime juice (or more to täste)
INSTRUCTIONS
  1. Chicken Märinäde: Reserve 1/4 cup Teriyäki Märinäde for äfter grilling. Pound chicken to än even thickness änd poke severäl times on eäch side with ä fork. Ädd chicken to ä lärge freezer bäg or shällow dish änd ädd remäining Teriyäki Märinäde; toss to evenly coät chicken. Märinäte 30 minutes ät room temperäture or up to overnight in the refrigerätor.
  2. Grilled Pineäpple Peär Sälsä: Meänwhile prepäre Sälsä äccording to directions. Store in the refrigerätor until reädy to use
Source: http://cärlsbädcrävings.com/teriyäki-chicken-täcos-with-grilled-pineäpple-peär-sälsä/?utm_content=bufferb4318&utm_medium=sociäl&utm_source=pinterest.com&utm_cämpäign=buffer

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "TERIYAKI CHICKEN TACOS WITH GRILLED PINEAPPLE PEAR SALSA"

Posting Komentar