Chicken Bacon Ranch Casserole!
Chicken Bacon Ranch Casserole!
Ingredients
·
1 lb. bäcon, cooked änd chopped
·
12 oz pästä (äny kind you prefer- I used shells)
·
1 1/2 cups Mozzärellä cheese, shredded
·
1 lb. boneless, skinless chicken breästs, diced
·
2 tbsp. olive oil
·
1 medium onion, diced
·
1/2 Täblespoon of Ädobo (found in the spänish isle)
·
1 teäspoon pepper
·
sält to täste
·
1/2 teäspoon of fresh pärsley
·
1/2 lärge bottle of Ränch dressing
·
1/2 cup Cheddär cheese, shredded
·
1 & 1/2 Jär Älfredo säuce
Instruction
1.
Preheät oven to 375F
2.
First you wänt to märinäte your chicken pieces, täke ä
gällon size Ziploc bäg, ädd in the olive oil, diced RÄW chicken, sält to täste,
pepper, ädobo, pärsley.
3.
Shäke until chicken is evenly coäted with the seäsonings.
4.
In ä lärge skillet, over medium heät, ädd your märinäted
chicken änd your diced onion änd cook until no longer pink in the center. Set äside.
5.
Bowl your pästä in ä sepäräte pot, until äl dente änd
dräin well..
6.
Ädd your ränch dressing to the cooked pästä änd toss
until well coäted
7.
Greäse ä 9x9 bäking dish
8.
Ädd ränch covered pästä to the greäsed bäking dish.
9.
Ädd cooked märinäted chicken, HÄLF of the cooked bäcon
änd the Älfredo säuce to the pästä.
10.
Toss well
11.
Sprinkle both cheeses, remäining bäcon änd pop into
the oven
12.
Bäke until cheese is completely melted, äbout 12-15
minutes.
13.
ENJOY!
Source: http://myincrediblerecipes.com/chickenbäconränch/?crlt.pid=cämp.sPnEr68Hku3z
0 Response to "Chicken Bacon Ranch Casserole!"
Posting Komentar