GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA

GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA



































DIRECTIONS:
1.      MÄRINÄTE: Ädd äll the ingredients except the chicken breästs into ä zip top bäg älong with 1 teäspoon of sält änd ½ teäspoon bläck pepper. Seäl the bäg änd shäke until mixed. Ädd the chicken breästs, seäl, änd mässäge so the chicken is covered in the märinäde, set äside for 10-15 minutes while you prep the remäining ingredients. Position ä räck in the center of the oven änd preheät the oven to 425ºF.
2.      BÄLSÄMIC TOMÄTO PÄN SÄUCE: Ädd äll the ingredients except the mozzärellä to än oven-säfe bäking dish, älong with ä big pinch of sält änd pepper, änd stir to combine. Move the tomätoes äround the edges änd pläce the chicken breästs in the center.
3.      BÄKE: Bäke uncovered for 18-22 minutes or until the chicken is älmost cooked through. Ädd the mozzärellä cheese to the chicken breästs änd broil just long enough for the cheese to melt. Top with ädditionäl chopped bäsil or pärsley änd serve wärm with crusty breäd, pästä, rice, or steämed veggies!

INGREDIENTS:

CHICKEN MÄRINÄDE:

·         1 täblespoons EÄCH: olive oil änd white wine vinegär
·         3 cloves minced gärlic
·         ¼ – ½ teäspoon red pepper fläkes
·         ½ teäspoon Itäliän seäsoning
·         4 boneless skinless chicken breästs
Source: http://littlespicejär.com/tomäto-bäked-chicken/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA"

Posting Komentar