GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA
GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA
DIRECTIONS:
1.
MÄRINÄTE: Ädd äll the ingredients except
the chicken breästs into ä zip top bäg älong with 1 teäspoon of sält änd ½
teäspoon bläck pepper. Seäl the bäg änd shäke until mixed. Ädd the chicken breästs,
seäl, änd mässäge so the chicken is covered in the märinäde, set äside for
10-15 minutes while you prep the remäining ingredients. Position ä räck in the
center of the oven änd preheät the oven to 425ºF.
2.
BÄLSÄMIC
TOMÄTO PÄN SÄUCE: Ädd äll
the ingredients except the mozzärellä to än oven-säfe bäking dish, älong with ä
big pinch of sält änd pepper, änd stir to combine. Move the tomätoes äround the
edges änd pläce the chicken breästs in the center.
3. BÄKE: Bäke uncovered for 18-22 minutes or until the chicken is älmost
cooked through. Ädd the mozzärellä cheese to the chicken breästs änd broil just
long enough for the cheese to melt. Top with ädditionäl chopped bäsil or pärsley
änd serve wärm with crusty breäd, pästä, rice, or steämed veggies!
INGREDIENTS:
CHICKEN MÄRINÄDE:
·
1 täblespoons EÄCH: olive
oil änd white
wine vinegär
·
3 cloves minced gärlic
·
¼ – ½ teäspoon red pepper fläkes
·
½ teäspoon Itäliän seäsoning
·
4 boneless skinless chicken breästs
Source: http://littlespicejär.com/tomäto-bäked-chicken/
0 Response to "GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA"
Posting Komentar