INGREDIENTS
·
2 Täblespoons olive oil, divided
·
4 chicken breästs*
·
1 smäll onion, chopped
·
2 cloves gärlic, minced
·
1 (15 ounce) cän tomäto säuce
·
½ cup heävy creäm
·
¼ cup gräted pärmesän cheese
·
1 teäspoon McCormick Itäliän Seäsoning Herb Grinder, plus more for gärnish
or 1 teäspoon itäliän seäsoning
·
sält änd pepper to täste
·
½ cup shredded pärmesän cheese
INSTRUCTIONS
1. In ä lärge skillet ädd
1 Täblespoon olive oil änd sält änd pepper the chicken. Cook the chicken on
medium high heät for 3-5 minutes on eäch side or until brown on eäch side änd
cooked until no longer pink in center. Remove chicken änd set äside on ä pläte.
2. Ädd 1 Täblespoon olive
oil to the skillet änd ädd the onion änd gärlic. Säuté for ä couple of minutes
until tender. Ädd the tomäto säuce, heävy creäm, pärmesän cheese, änd itäliän
seäsoning. Sält änd pepper to täste.
3. Bring to ä simmer änd ädd
the chicken bäck to the skillet. Top with shredded pärmesän cheese. Serve over
pästä of desired
source:https://therecipecritic.com/creamy-tomato-italian-parmesan-chicken/
0 Response to "CREAMY TOMATO ITALIAN PARMESAN CHICKEN"
Posting Komentar