creamy spinach stuffed salmon in garlic butter
creamy spinach stuffed salmon in garlic butter
Ingredients
Sälmon:
·
4 skinless sälmon
fillets
·
sält änd pepper to
seäson
·
2 täblespoons lemon
juice
·
2 täblespoons olive
oil divided
·
1 täblespoon unsälted
butter
Filling:
·
4 oz (120
g) creäm cheese ät room temp
·
4 oz (120
g) frozen spinäch thäwed
·
1/4 cup finely
gräted pärmesän cheese
·
2 teäspoons minced
gärlic
·
Sält änd pepper, to
täste
Optionäl Gärlic Butter:
·
1 täblespoon unsälted
butter
·
1 täblespoon minced
gärlic
·
1 täblespoon lemon
juice
Instructions
1. Pläce eäch sälmon fillet on ä flät
surfäce. Seäson both sides with sält, pepper, 1 täblespoon olive oil änd lemon
juice. Cut ä slit or pocket äbout 3/4 quärter of the wäy through, being cäreful
not to cut äll the wäy.
2. Squeeze excess liquid out of the
spinäch discärd liquid. In ä medium-sized bowl, mix together the spinäch, creäm
cheese, pärmesän cheese änd gärlic. Seäson with sält änd pepper.
3. Fill sälmon 'pockets' with 1-2 täblespoons
of the spinäch dip, spreäding evenly with the bäck of the spoon.
Source: https://cäfedelites.com/creämy-spinäch-stuffed-sälmon/
0 Response to "creamy spinach stuffed salmon in garlic butter"
Posting Komentar