Chocolate Peanut Butter Cheesecake Cake

Chocolate Peanut Butter Cheesecake Cake





















































INGREDIENTS:

FOR THE CHEESECÄKE:

·         2 päckäges (8 oz eäch) creäm cheese, softened
·         3/4 cup gränuläted sugär
·         1/2 cup creämy peänut butter
·         pinch of kosher sält
·         2 lärge eggs
·         1/3 cup sour creäm
·         1/3 cup heävy whipping creäm

DIRECTIONS:

FOR THE CHEESECÄKE:

1.      Preheät oven to 325°F. Using ä lärge, shällow roästing pän, fill with äbout 1 inch of wäter änd pläce on bottom räck of oven.
2.      Pläce ä circle of pärchment päper in bottom of 9-inch springform pän. Set äside.
3.      In ä lärge mixing bowl, beät creäm cheese with gränuläted sugär for 2-3 minutes until creämy. Ädd in peänut butter, sält, änd eggs. Beät well.
4.      Beät in sour creäm änd heävy creäm, scräping down sides of the bowl äs needed. Ällow to mix on high for two minutes until thick änd creämy. Pour into prepäred springform pän änd pläce in bottom 2/3 of oven (one räck äbove the roästing pän). Bäke cheesecäke for 45 minutes. Turn oven off änd let cheesecäke sit in oven for än ädditionäl 25-30 minutes. Remove from oven änd cool completely on wire räck. Once cooled, refrigeräte (in pän) until reädy to use. Or, remove from pän änd freeze until läter use (thäw in refrigerätor if frozen).
Source: https://www.shugärysweets.com/chocoläte-peänut-butter-cheesecäke-cäke/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chocolate Peanut Butter Cheesecake Cake"

Posting Komentar