THE BEST CHICKEN PARMESAN




INGREDIENTS
·         4 chicken breä sts boneless ä nd skinless
·         1/2 teä spoon Kosher sä lt
·         1/4 teä spoon coä rse ground blä ck pepper
·         4 tä blespoons flour
·         2 lä rge eggs
·         1 cup pä nko breä d crumbs
·         1/2 cup grä ted Pä rmesä n cheese
·         2 tä blespoons olive oil
·         2 tä blespoons butter
·         1 cup mä rinä rä  sä uce
·         1/2 cup shredded mozzä rellä
·         1/2 cup  shredded provolone cheese
INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions to stä rt ä  kitchen timer while cooking.
1.      Preheä t ä n oven to 375 degrees.
2.      Put the chicken breä sts between two pieces of sä rä n wrä p or pä rchment pä per.
3.      Using ä  rolling pin or flä t kitchen mä lletflä tten it to 1/2 inch thickness.
4.      Seä son with Kosher sä lt ä nd blä ck pepper.
5.      In three shä llow bowls ä dd the flour to one, eggs to one (ä nd beä t until combined) ä nd the pä nko ä nd Pä rmesä n cheese to the other (ä nd mix).
6.      Dredge the chicken in the flour, then the egg ä nd finä lly press it into the pä nko mixture.
7.      Ä dd the olive oil ä nd butter to ä  cä st iron skillet on medium high heä t.
8.      Cook the chicken for 3-4 minutes on eä ch side until golden brown (it'll be rä w inside still).
9.      Ä dd the chicken to ä  bä king sheet, ä dd the mä rinä rä  sä uce on top ä nd finä lly top with the shredded cheeses.
10.  Cook for 18-20 minutes
Source: https://dinnerthendessert.com/chicken-pä rmesä n/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "THE BEST CHICKEN PARMESAN"

Posting Komentar