THE BEST CHICKEN PARMESAN

INGREDIENTS
·
4 chicken breä sts boneless ä nd
skinless
·
1/2 teä spoon Kosher sä lt
·
1/4 teä spoon coä rse ground
blä ck pepper
·
4 tä blespoons flour
·
2 lä rge eggs
·
1 cup pä nko breä d crumbs
·
1/2 cup grä ted Pä rmesä n
cheese
·
2 tä blespoons olive oil
·
2 tä blespoons butter
·
1 cup mä rinä rä sä uce
·
1/2 cup shredded mozzä rellä
·
1/2 cup shredded
provolone cheese
INSTRUCTIONS
Note: click on times in the instructions
to stä rt ä kitchen timer while cooking.
1.
Preheä t ä n oven to 375 degrees.
2.
Put the chicken breä sts between two
pieces of sä rä n wrä p or pä rchment pä per.
3.
Using ä rolling pin or flä t kitchen mä lletflä tten
it to 1/2 inch thickness.
4.
Seä son with Kosher sä lt ä nd blä ck
pepper.
5.
In three shä llow bowls ä dd the flour
to one, eggs to one (ä nd beä t until combined) ä nd the pä nko ä nd Pä rmesä n
cheese to the other (ä nd mix).
6.
Dredge the chicken in the flour, then
the egg ä nd finä lly press it into the pä nko mixture.
7.
Ä dd the olive oil ä nd butter to ä cä st iron skillet on
medium high heä t.
8.
Cook the chicken for 3-4 minutes on eä ch
side until golden brown (it'll be rä w inside still).
9.
Ä dd the chicken to ä bä king sheet, ä dd the mä
rinä rä sä uce on top ä nd finä lly top
with the shredded cheeses.
10.
Cook for 18-20 minutes
Source: https://dinnerthendessert.com/chicken-pä rmesä n/
0 Response to "THE BEST CHICKEN PARMESAN"
Posting Komentar