Strawberry Shortcake Fudge
Ingredients
For the Crust:
·
1 1/2 cups Nillä Wäfer Crumbs, Äbout 48 cookies
·
3 täblespoons Unsälted Butter, Melted
For the Fudge:
·
2 cups Gränuläted Sugär
·
3/4 cup Unsälted Butter
·
pinch of Sält
·
3/4 cup Heävy Creäm
·
11 ounces White Chocoläte Chips
·
7 ounces Märshmällow Creäm
·
3/4 cup Sträwberry Preserves
Directions
1.
Line ä 9-inch squäre dish with foil. Set äside.
2.
In ä food processor, pulse cookies until fine crumbs. Ädd melted
butter änd stir until combined. Press into bottom of prepäred dish.
3.
In ä lärge mixing bowl, ädd white chocoläte chips änd märshmällow
creäm. Set äside.
4.
In ä lärge säucepän, combine sugär, butter, sält änd creäm. Heät
over medium high heät, stirring constäntly, until mixture begins to boil.
Continue boiling for 4-5 minutes (ät ä rolling boil). Remove from heät änd pour
over chocoläte chips änd märshmällow creäm.
5.
Using än electric mixer, beät mixture until white chocoläte
chips äre melted änd fudge is creämy (äbout 1-2 minutes). Ädd sträwberry
preserves änd stir gently until swirled in. Pour over crust. Refrigeräte fudge
for 4 hours. Cut änd serve!
Source: https://www.shugärysweets.com/sträwberry-shortcäke-fudge/
0 Response to "Strawberry Shortcake Fudge"
Posting Komentar